Välj språk:
Välj språk:

Entreprenadmaskiner

Calix lösningar för bland annat dumprar, lastare, grävmaskiner, vältar och traktorer
Calix har kompletta system för entreprenadmaskiner och olika offroad-fordon – framtagna för en fördelaktig totalekonomi genom utökad nyttotid av maskinparken.

Ett exempel är fördelarna med Calix tankvärmare. Tankvärmaren behåller hydrauloljans arbetstemperatur vid kortare stopp eller under nattuppehåll. Anslut bara till eluttag så är systemet igång!

För att säkerställa att våra produkter lever upp till Calix-namnet bedriver vi kontinuerligt utvecklingsarbete i mycket nära samarbete med flera av världens ledande motor- och fordonstillverkare. Dessutom testas alla våra produkter i vårt Intertek-SEMKO-certifierade laboratorium.

Fördelarna med Calix är stora: Fordonet kan brukas snabbare efter start, nyttjandegraden förbättras, motor- och transmissionskomponenternas livslängd ökas och avgasutsläppen minskar tack vare lägre bränsleförbrukning. Dessutom reduceras antalet oplanerade driftstopp. Sist men inte minst skonas miljön tack vare att den tradionella varmkörningen kan elimineras. Allt föraren behöver göra är att ansluta det bekvämt placerade uttaget så är systemet igång.

I Calix systemet ingår bland annat:
  • Motorvärmare
  • Transmissionsvärmare
  • Kupévärmare
  • Batteriladdare
  • Timers och fjärrstart
Ett uppvärmt fordon med fulladdade batterier uppskattas av både förare och miljö, dessutom förbättrar det totalekonomin och kvalitén på det utförda arbetet.

Ladda ner översiktsbild på Calix system för entreprenadmaskiner (engelska).
PDF-fil, kräver acrobat reader för att läsas.